Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Cada vegada més, hi ha adults que tenen interès i curiositat per la música i volen dedicar-hi part del seu temps. A l’EMSG, els oferim tres camins per aproximar-se o aprofundir en la música.

Converses Musicals:

Lliçons de cultura musical on es tractaran temes d’Història de la música a través dels diferents estils musicals i de les seves formes d’expressió. En aquestes sessions es reflexionarà sobre la funció social de la música al llarg de la història i sobre la manera d’escoltar-la en l’actualitat. Totes les sessions seran pràctiques i comptaran amb audicions musicals.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ

Classes Individuals o en grup

Amb un format més estàndard, oferim classes d’instrument per a adults, tant individuals com en grup adaptats al nivell i els interessos de cadascú́.

Coral d'adults

La coral d'adults de l'Escola de Música Sant Gregori, oberta a tothom, respon a la iniciativa d'incentivar el contacte amb la música a qualsevol edat. Es tracta de viure l'experiència de cantar junt amb altres cantaires, de crear canals de comunicació i de relació social, i de gaudir de la música, de l'alegria i els beneficis que ens aporta.

Als assajos millorem la respiració i l'emissió vocal, i coneixem les obres claus del repertori coral. I tot això, sota la coordinació del seu excel·lent director, Walter Petersen, que conjuga amb mestratge el rigor amb la proximitat per a crear un ambient alhora distès i enriquidor amb un grau molt alt de professionalitat.

Els assajos oberts són els dilluns de 21 h a 23 h, a la seu de l'Escola de Música.

Si t'agrada cantar, no ho dubtis: vine amb nosaltres a gaudir de la música!

 

 

Compartir