Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Blogs Escola Sant Gregori

 • Inici
  Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
 • Blogaires
  Blogaires Cerca al teu blogaire favorit de la pàgina.
 • Blogs d'equip
  Blogs d'equip Troba els teus blogs d'equip favorits aquí:
 • Dades d'accés
  Dades d'accés Formulari d'inici de sessió

ESGPENSAMENT

Aquest és un espai dedicat a convidar els alumnes de l’Escola Sant Gregori a reflexionar sobre el coneixement, la llibertat i la vida en societat. Al llarg del curs, trobareu noves entrades relacionades amb l’Ètica, o la Filosofia en general, així com invitacions a participar de l’activitat del blog.

Volem aprofitar la tecnologia que tenim a l’abast per complementar les classes i possibilitar la participació reflexiva i meditada de tots els alumnes.

Bon curs 2017 – 2018 a totes i tots!

 

Publicat per a a ESGPENSAMENT

 

Oració a Déu

 

...

Publicat per a a ESGPENSAMENT

Hola a tothom. El nou tema que tractem és el concepte de Dret. Podeu deixar els vostres comentaris, però recordeu: cal llegir els comentaris dels companys i respondre-hi en la mesura que convingui, i no repetir observacions que ja hagin estat fetes. Endavant!

Visites: 6078 95 Comentaris

Publicat per a a ESGPENSAMENT

Hola a tothom; comencem amb el segon tema del curs: L'Estat. Recordeu que vostres els comentaris han de tractar una sola cosa: una definició, un argument, un exemple, etc. I que si voleu comentar una idea que ja ha estat aportada per algú, heu de respondre al company o companya. Endavant!

Visites: 6466 80 Comentaris

Publicat per a a ESGPENSAMENT

Hola a tothom!!

Finalment obrim el primer post de l'any, dedicat al concepte de Política. Recordeu que en un parell de setmanes heu de redactar una dissertació sobre aquest concepte, i que hi ha d'aparèixer el contingut treballat a classe, ben  explicat i relacionat. 

La utilitat del blog rau en que hi podeu fer comentaris que siguin petites aportacions vistes a classe o originals vostres. Definicions, exemples, arguments, etc. Cada comentari UNA PETITA aportació, si us plau.

...

Login Alumno