Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Inaugurem el camí escolar

El projecte de camí escolar espai amic és una estratègia educativa, transversal i participativa que pretén que els nois i noies de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i vénen sols de l’escola i promou alhora un compromís de participació de la comunitat. Aquest divendres 27 de setembre a la tarda inaugurarem la nostra participació al Camí Escolar amb la celebració d’una festa a la qual tothom hi és convidat.

Com sabeu, la situació de la nostra escola és privilegiada al trobar-nos enmig de la muntanya de Collserola (gaudim d’unes vistes espectaculars de Barcelona i d’una gran qualitat de l’aire) però, al mateix temps, el nostre barri és poc convencional (disposem de poques botigues amigues i estem ubicats per damunt de la Ronda de Dalt).

Tot això fa que el camí escolar sigui una molt bona opció per a anar i marxar de l’escola a peu i així poder passejar entre les cases del carrer de Bellesguard, jugar una estona als jardins de la Tamarita, aturar-se a les escales de la plaça Bonanova, perdre’s pels carrers que envolten el Cosmocaixa o, simplement, imaginar com devia ser la ciutat plena de tramvies...

Compartir