Agenda | Activities | Library | Login

Serveis

  • Coral d'adults
  • Esports
  • Biblioteca
  • Espais
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

La coral d'adults de l'Escola de Música Sant Gregori, oberta a tothom, respon a la iniciativa d'incentivar el contacte amb la música a qualsevol edat. Es tracta de viure l'experiència de cantar junt amb altres cantaires, de crear canals de comunicació i de relació social, i de gaudir de la música, de l'alegria i els beneficis que ens aporta.

Als assajos millorem la respiració i l'emissió vocal, i coneixem les obres claus del repertori coral. I tot això, sota la coordinació del seu excel·lent director, Walter Petersen, que conjuga amb mestratge el rigor amb la proximitat per a crear un ambient alhora distès i enriquidor amb un grau molt alt de professionalitat.

Els assajos són els dilluns de 21 h a 23 h, a la seu de l'Escola de Música.

Si t'agrada cantar, no ho dubtis: vine amb nosaltres a gaudir de la música!

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Quan la vida adulta ens omple de responsabilitats, correm el perill d’abandonar-nos una mica. La pràctica de l’esport, a més de permetre’ns mantenir-nos en forma, constitueix una mitjà excel·lent per desconnectar de les cabòries diàries i cultivar l’amistat amb una activitat divertida i saludable.

Actualment a l’escola hi ha un equip de futbol d’antics alumnes que es reuneix tots els dissabtes al matí. No cal dir que estem oberts a tot tipus de propostes per a la creació de nous grups, ja no només de futbol, sinó també d’altres esports.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

La ciutat de Barcelona disposa d’una bona xarxa de biblioteques que poden satisfer les necessitats dels lectors més exigents. Nosaltres volem aportar el nostre gra de sorra i posar també la nostra biblioteca a l’abast dels nostres exalumnes.

L’aportació que podem fer és que disposem d’una Biblioteca Virtual des de la qual es pot consultar el nostre catàleg i fer reserves de llibres des del mateix web un cop estigueu registrats.

Accés a la Biblioteca.

Arran de les obres d’ampliació de l’escola, actualment disposem d’espais que potser molts exalumnes no coneixen. A més de les pistes d’esports, l’escola compta actualment amb una sala d’actes amb un aforament de 120 seients (ampliable) i unes condicions acústiques extraordinàries, apte per a fer conferències, concerts, assajos, convencions, etc. El lloguer a exalumnes es fa a un preu reduït.

 

  • 18
  • 9x
  • EscolaMusica
  • StGregoriHall

 

PANORÀMIQUES
Entrada, Auditori, Biblioteca, Pati infantil, Aula de música, Terrasa.