Agenda | Actividades | Biblioteca | Login

Presentació

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

A quina escola vas anar?

Saint-Exupéry va escriure en algun lloc que viure és fer el camí de retorn al país de la infantesa, el camí de retorn a la casa dels pares. Avui dia, però, molts opinen que totes les institucions de la nostra societat s’han tornat fluents i inestables o, per dir-ho amb la imatge poderosa de Zigmund Bauman, líquides. Si això fos cert, ja no quedaria casa ni país on tornar.

I tanmateix, hi ha certs rituals que mai no canvien. En efecte, quan volem conèixer una persona que ens acaben de presentar, continuem fent les mateixes preguntes de sempre: «quan vas néixer?», «on vius?», «d’on eren els teus pares?», «de què treballes?»... I, en aquest context, no cal dir que una de les preguntes estrella és sempre aquesta: «on vas estudiar?», «a quina escola vas anar?».

Cada escola té la seva personalitat pròpia, uns principis i una manera de fer. I això fa que sovint allò que uneix els companys de classe al llarg dels anys no sigui pas una cosa material que puguem assenyalar amb el dit, sinó una cosa intangible: una certa formalitat o una certa sensibilitat o una certa actitud. Potser no ens n’adonem fins passats els anys, però es tracta d’una cosa més sòlida que les circumstàncies canviants i més duradora que les realitats líquides.

La secció d’ALUMNI de l’escola pretén simplement oferir un servei als exalumnes que senten el desig de retrobar-se amb els antics companys i amb l’escola, i que desitgen, per tant, refer o redescobrir uns lligams que poden enriquir la seva vida personal o professional.

Volem convidar tots els exalumnes a «fer xarxa», a compartir amb nosaltres i amb els altres exalumnes la seva experiència personal i professional, i a gaudir dels serveis que posem aquí a la seva disposició.

La vocació de l’Escola continua sent la de fer un servei en el camp de l’educació i de la cultura. Estem convençuts que els exalumnes ens podeu ajudar molt a realitzar aquest servei, i és per això que obrim des d’ara mateix aquest espai de trobada.