Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Josep Roig

Josep Roig Martí és llicenciat en economia per la Universitat de Barcelona (1967-1972). L’any 1974 va obtenir la prestigiosa Beca Fulbright a la Universitat del Sud de Califòrnia. Actualment ocupa el càrrec de Secretari General de CGLU (United Cities and Local Governments) des de setembre de 2011. L’organització mundial de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), es va constituir a París amb l’objectiu que les ciutats tinguin representació política en altres fòrums i centres de decisió, com a Nacions Unides.

Anteriorment, havia treballat en la Corporació Metropolitana de Barcelona (1983-1990, 1996-2000, 2009-2011) en diferents posicions en matèria de promoció econòmica i gestió, actius, finances i planificació. A l'àmbit acadèmic, i a més de professor, va ser Director General de la Universitat de Barcelona (1990-1994).

Miquel Adrià

Miquel Adrià (Barcelona, 1956) es va llicenciar en arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Es va instal·lar a Mèxic DF l’any 2004 després de la seva coneguda restauració de l'Hotel de Cortés, edifici barroc novohispà situat al centre de la ciutat. Ha estat jurat de diversos premis internacionals i és el fundador i director de la revista d’arquitectura Arquine.

Ha publicat més de 30 llibres sobre arquitectes i arquitectura iberoamericana i és un dels referents de la crítica urbanística de Llatinoamèrica.

Ignasi Julià

L’Ignacio Julià és un reconegut periodista i crític musical, fundador de la revista de música Ruta 66, una de les més conegudes del panorama estatal.

A més de centenars d’articles i crítiques, ha escrit diferents llibres sobre John Lennon, Bruce Springstenn i Neil Young, així com les biografies oficials de The Velvet Undergorund i Sonic Youth. Ha traduït al castellà Cash, l’autobiografia de Johnny Cash, i Born to Run, la recent autobiografia que acaba de publicar-se de Bruce Springsteen. També ha treballat com a periodista audiovisual, i entre l’any 1994-1998 va codirigir i copresentar el programa de Catalunya Ràdio ‘El Soterrani’.

Ha portat la producció de diferents programes de música de la televisió local de Barcelona (BTV) com República 2230 o Pop-Lab.

Oriol Aguilà

Oriol Aguilà (nascut al Masnou l’any 1963), és llicenciat en Història de l’Art i diplomat en alta direcció d’empresa per ESADE. L’any 2011 va assumir la direcció del prestigiós Festival Internacional de Música Castell de Peralada.

El Festival Castell de Peralada és un clàssic de l’estiu que es celebra any rere any al conjunt medieval del Castell de Peralada. La història i el prestigi identifiquen el Festival, tant per les seves propostes artístiques com per l’excepcionalitat del marc en el que es desenvolupa. En aquest vídeo entrevisten a l’Oriol en el 25è aniversari del Festival. ‪

 

Compartir

Serveis