Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Premi John McDowell

Premi John McDowell per a la wiki d'anglès

La cap del Seminari d'Anglès de l'Escola, Usoa Sol, ha estat guardonada amb el premi John McDowell per al projecte "Sant Gregori's English wiki", que explica el procés de creació de la wiki, els recursos que aglutina, les activitats que hi han fet els alumnes i bàsicament la seva utilitat com a eina de dinamització pedagògica.

El premi, que té com a objectiu el foment de la innovació en l'ensenyament de l'anglès, el concedeixen conjuntament el British Council i l'Associació de Professors i Professores d'Anglès de Catalunya (APAC).

La cerimònia d'entrega va tenir lloc el passat dijous 21 de febrer al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra en el marc de la Convenció per a Professorat d'Anglès (ELT Convention) de l'APAC.

 

Premi UPF de Treball

"Finalistes del VII Premi UPF de Treball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada"

El passat 22 de març, els alumnes de 2n de Batxillerat Alberto Alomar i Oriol Colomé van quedar finalistes del VII Premi UPF de Treball de Recerca en Enginyeria i Matemàtica Aplicada pel seu treball titulat «Robòtica: electrònica, mecànica i programació», dirigit pel professor de física i tecnologia industrial Francesc Blasi. Els felicitem per la seva bona feina!

Compartir

Serveis