Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Acollir a una auxiliar de conversa

febrer de 2017

Escola Sant Gregori

 

Com tots sabeu, des de fa uns anys l'escola implementa un projecte d'auxiliars de conversa canadenques que serveixen de suport al Departament d'anglès per a tots els nivells, però especialment per a l'ESO i el Batxillerat. Cada any rebem dues auxiliars durant nou mesos que són acollides en cases de famílies de l'escola. Avui volem compartir l'escrit que ens ha fet arribar la família Vilalta-Armangué on comenta aquesta experiència de conviure amb una d'elles durant un trimestre. Esperem que el curs vinent us animeu també!

 

Aquest curs hem tingut la sort de poder ser una de les famílies amfitriones escollides per l’Escola Sant Gregori per acollir a casa nostra la Katrin, una de les dues auxiliars de conversa que hi ha hagut aquest any a l’escola.

Al ser una experiència que nosaltres havíem viscut de joves, vivint en famílies autòctones dels països on havíem anat a estudiar, sabíem de la importància que representava el nostre paper i com podia arribar a enriquir-nos com a família.

Amb la Katrin, que és canadenca amb pares d’origen ukranià, nascuda a Jerusalem i de religió jueva, hem pogut compartir la nostra cultura amb la d’ella, nosaltres i les nostres filles hem tingut l’oportunitat de conèixer costums, menjars, idees i vivències molt diferents a les nostres. I també hem practicat molt l’anglès.

Amb la Katrin hem compartit també el primer Nadal que ella celebrava, i nosaltres hem pogut conèixer de més a prop el principi d’any jueu, i hem menjat la Matzoh soup típica de Hanukkah.

Algunes nits explicava contes a les nostres filles i elles n’estaven encantades. També hem tingut la sort que a ella li agraden els animals tant com a nosaltres, i ha mimat molt la nostra gossa i la nostra gata.

Ha estat una molt bona experiència i la trobarem a faltar.

Família Vilalta Armangué.

Jornada de Portes Obertes exclusiva

El dijous 24 de novembre, de 9.30h a 11h, obrirem les portes de l'Escola en una Jornada especialment pensada per a les famílies d'alumnes de la nostra Llar d'Infant i per a les famílies dels exalumnes que tenen fills en edat de començar Educació Infantil el curs vinent- 2017-2018.

Després d’una presentació breu de la jornada a càrrec de Montserrat Galí, directora de l’escola, i Consol Villarroya, directora d’educació infantil, els assistents podran assistir a les classes dels nens i nenes d’EI3, EI4 i EI5, de manera que seran testimonis en primera persona del clima amb que els nostres alumnes gaudeixen de les activitats escolars i de la manera com els fem treballar. Veure l’escola en funcionament els permetrà entendre amb exemples concrets els principis pedagògics que orienten la nostra pràctica educativa, que es troba entre les més avançades.

Per a facilitar l’assistència, l'escola posa a la disposició de les famílies una llançadora que aquest dia unirà Arimon amb Bellesguard. Els qui prefereixin arribar amb cotxe particular, els informem que el pàrquing de l'escola romandrà obert. I, en fi, els recordem igualment que es pot arribar a l’escola també amb transport públic, concretament amb el Bus 196, té una parada just al davant de l'escola.

Per al bon funcionament de la jornada, sol·licitem que les famílies interessades es registrin enviant un mail a secretaria@santgregori.org o trucant a secretària al telèfon 93 212 31 08.

Compartir

Serveis