Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Concert de la Coral d'adults

8 de juny de 2012

Escola de Música Sant Gregori

 

El 8 de juny va haver el concert de final de curs de la Coral d'adults. Felicitats a totes les cantants!

 

Concert de tubes

6 de maig de 2013
El passat 6 de maig vam poder gaudir, dins del cicle "Concerts de Primavera de l'Escola de Música Sant Gregori", d'un excel·lent recital interpretat per dues tubes i un bombardí. Ens van oferir un repertori bàsicament composat per danses i peces de molts estils diferents (des de Bach al Hip-Hop!). Tota una experiència que ens va permetre descobrir, a més a més, un instrument tan fascinant com la tuba. Esperem que algun dels nostres alumnes s'animi a tocar-la!

El concert va ser a càrrec dels excepcionals músics Maria Puertas i Joan B. Domènech a la tuba i Víctor Ferragut al bombardí, tos tres graduats de l'Esmuc.

Concert de guitarres

Abril de 2013

Escola de Música Sant Gregori

 

Concert dels alumnes de guitarra de l'Escola de Música Sant Gregori.

 

 

Concert de violins Suzuki

26 d’abril de 2013

Escola de Música Sant Gregori


En el context de la Setmana de les Arts i la Cultura, l’Escola de Música Sant Gregori, junt amb Virtèlia Escola de Música han organitzat un concert a càrrec dels violinistes més joves de les respectives escoles, que han interpretat de memòria les disset peces del primer llibre del mètode Suzuki, sota la direcció de les seves mestres, les violinistes Cecília Llongueras i Clara Agustí.

La virtut d’interpretar les peces de memòria és que, en alliberar-se de la partitura, els músics es concentren més bé en la interpretació i fan música d’una manera molt autèntica i genuïna, aconseguint donar col·lectivament el seu millor so.

No cal dir que el concert, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola Sant Gregori el passat 26 d’abril de 2013, va ser tot un èxit.

 

Compartir

Serveis