Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Impromptu No. 2 de F. Schubert (Juan Pablo)

L'alumne de l'Aula de Perfeccionament Musical (APM) de l'EMSG Juan Pablo ens interpreta L'impromptu No. 2 en Mi# Major de F. Schubert.

 

Trobada de guitarres a l'EMSG

17 de maig

EMSG

 

El passat dissabte 17 de maig l'Escola de Música va organitzar una trobada d'alumnes de guitarra a la nostra escola. Hi van participar alumnes de l'Escola Sant Gregori, de l'Escola Fusió de Sant Cugat i de l'Escola Tempo de Barcelona. Tots plegats van treballar unes obres en comú i van tenir l'oportunitat de poder tocar en grup i amb altres guitarristes.

 

Aquesta mena d'activitats són sens dubte molt enriquidores, afavoreixen l'aprenentatge i resulten sempre experiències molt bones. I efectivament així va ser: la trobada va ser tot un èxit!

 

 

 

Concert de la Coral de Pares (08/03/14)

Ja tenim aquí el vídeo del Concert de la Coral de Pares que es dugué a terme a l'Escola de Música Sant Gregori el passat dissabte 8 de març de 2014.

 

 

Els conjunts musicals al Dia de Portes Obertes

8 de març de 2014

Escola de Música Sant Gregori

 

Gran èxit de la Jornada de Portes Obertes a l'Escola de Música Sant Gregori del passat dissabte 8 de març! Els assistents van poder escoltar classes obertes i gaudir dels concerts a càrrec dels conjunts de música de l'Escola.

 

 

 

 

Compartir

Serveis