Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Gran festa de fi de curs d'esports

14 de juny

Esports

 

El passat dissabte 14 de juny, en un dia radiant, les diferents disciplines de l’esport extraescolar vam trobar-nos per clausurar com Déu mana el nostre curs escolar.

 

Durant tot el matí van tenir lloc diferents partits de tots els esports que practiquem -voleibol, bàsquet i futbol– contra equips d’altres escoles, contra pares, entre nosaltres, entre nosaltres contra pares i alumnes i entrenadors, en fi, tots barrejats i tots amb el mateix propòsit: divertir-nos, gaudir, fer salut, créixer i millorar.

 

Paral·lelament, els més petits ens demostraven les seves habilitats i destreses apreses i treballades durant l'any de la mà de l’Òscar i el Lluís. Amunt amb la iniciació esportiva i l'escola d'esports! Representa el nostre futur més immediat.

 

No es van quedar enrere les noies de gimnàstica rítmica, van tornar a posar el llistó molt alt en el seu comiat. Enhorabona! Gràcies i molts ànims!

 

Gairebé tancant la jornada, abans de l'últim partit i del pica-pica final, el patinatge, disciplina consolidada plenament, va tornar a demostrar els seus progressos i la raó dels bons resultats obtinguts tot al llarg del curs en les seves competicions.

 

No volem oblidar-nos, en fi, dels nostres joves (i no tan joves) Robin Hoods, Legolas i Katniss Everdeens, els arquers i arqueres de l’escola. En una exhibició oberta, ens van mostrar la seva destresa a l’hora d’armar l'arc, apuntar i descarregar les fletxes sobre la diana. Les expectatives futures d’aquesta disciplina són immillorables: el curs que ve més i millor!

 

A continuació els presentem una petita mostra del que hem comentat en el text. Volem donar les gràcies públicament a tots els assistents i participants. Ara toca gaudir d’unes vacances ben merescudes i recarregar les bateries. No dubtin que el curs que ve tornarem a ser aquí en plenitud de condicions!

 

 

 

 

Compartir

Serveis