Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Camí Escolar

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

El projecte de camí escolar espai amic és una estratègia educativa, transversal i participativa que pretén que els nois i noies de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i vénen sols de l’escola i promou alhora un compromís de participació de la comunitat. Aquest divendres 27 de setembre a la tarda inaugurarem la nostra participació al Camí Escolar amb la celebració d’una festa al pati de la nostra escola.

Com sabeu, la situació de la nostra escola és privilegiada al trobar-nos enmig de la muntanya de Collserola (gaudim d’unes vistes espectaculars de Barcelona i d’una gran qualitat de l’aire) però, al mateix temps, el nostre barri és poc convencional (disposem de poques botigues amigues i estem ubicats per damunt de la Ronda de Dalt).

Tot això fa que el camí escolar sigui una molt bona opció per a anar i marxar de l’escola a peu i així poder passejar entre les cases del carrer de Bellesguard, jugar una estona als jardins de la Tamarita, aturar-se a les escales de la plaça Bonanova, perdre’s pels carrers que envolten el Cosmocaixa o, simplement, imaginar com devia ser la ciutat plena de tramvies...

Autocars de l'escola